NÄR DET BJUDS PÅ HÖGSOMMARVÄDER

I fredags tittade solen fram igen och termometern visade 25 grader. Jag hade bestämt dejt med Nastasja eftersom det var alldeles för längesedan vi sist sågs (sommarjobb, utlandsresor, ja ni vet hur det blir). Vi tog i alla fall en svettig promenad bort till Rosenlund och satte oss på språkcaféets uteservering. 
 
Vi beställde in mat och dryck. Jag tog en pasta med chevré och valnötter och till det ett glas rosé. Nastasja slog på stort och beställde in en flaska bubbel. Timmarna flög som vanligt förbi och efter ytterligare ett glas och massa snicksnackande var både lite lagom lulliga och det var dags att skiljas åt. 
 
Som tur är kommer jag ha nöjet att hänga med den här härliga tjejen lite mer nu när skolan dragit igång igen. Looking forward!
 
 

BACK TO HÖGSKOLAN

 
God Morgon! Just nu sitter jag på 100 bussen för första gången sedan början av juni. Idag drar nämligen andra året på webbredaktörsutbildningen igång. Ska bli kul att komma tillbaka och träffa alla igen. Första kursen heter "animering och multimedia för webben" och nu kommer vi bekanta oss med programmet after effects. Jag är supertaggad och hoppas på ett roligt och lärorikt år. Ha en bra dag folk!

KLASSRESA TILL SKÄRHAMN

Förra onsdagen åkte min Text & Bildklass till Skärhamn på Tjörn för att fota, hänga och gå på nordiska akvarellmuseet. Vädret var växlande men vi klarade oss i alla fall utan regn. 
 
När vi hade installerat oss i våra stugor blev vi ihopparade två och två med uppgiften att ge oss ut på klipporna och fota varandra. 
 
Till hjälp hade vi vår härliga fotolärare som gav tips och svarade på frågor. 
 
Efter lunch tittade solen fram och flera i klassen passade på att bada. Vi hade också fått olika uppdrag som att spela in olika ljud, göra en dikt av en text som var skriven på bryggan eller skapa konst av saker som spolats upp på stranden. 
 
På kvällen dukade vi långbord på altanen och åt tacos. 
 
Efter frukosten dag två städade vi ur stugorna och begav oss ner till akvarellmuseet. Vi hann med lite mer bad innan vi avslutningsvis gick en guidad tur på Disneyutställningen. Två fullspäckade men härliga dagar!