GRAVIDFOTOGRAFERING

För två helger sedan fick jag det fina förtroendet att ta bilder på min gravida vän Julia och hennes pojkvän Martin. Jag var lite nervös eftersom jag aldrig fotograferat någon innan på det sättet men samtidigt blev jag himla glad över att bli tillfrågad och såg det som en chans att utvecklas. Vi hade tur med vädret och bestämde oss för att ta bilder både ute och inne. Julia och Martin vara riktiga stjärnor och posade som om de aldrig gjort något annat och det hela blev en väldigt rolig och avslappnad upplevelse. Jag tänkte visa er några av bilderna. 
 
 

3 MATRÄTTER JAG ÄR SUGEN PÅ

Det har varit lite dåligt med recept på sistone och det beror nog främst på att inspirationen inte har varit på topp här hemma. De flesta middagarna har varit något i stil med "bara det går fort" och därför inga nya roliga recept. Men jag tänkte bryta den tråkiga trenden och dela med mig av tre maträtter som jag är supersugen på för tillfället:
 
"Köttbullar" gjorda på vita bönor och svamp. Serveras i bröd med tomatsås. 
 
 

PÅSKAFTON I GERBBESTAD

I lördags var det påskafton och vi var som sagt på plats i Grebbestad. Vi vaknade till strålande solsken och gick därför en härlig promenad vid havet. 
Jag fick sommarlängtan och pratade om hur mycket jag vill bada i havet. Jag älskar verkligen havet och västkusten. 
 
Solen värmde skönt i ansiktet. 
 
På eftermiddagen serverades påskmiddag som till största delen bestod av fisk i alla dess former. Hela Viktors familj är nämligen tokiga i allt som kommer från havet. Det fanns också en helt fantastisk paj med spenat, kronärtskocka och purjolök som jag gick lös på. Efter middagen åkte jag ock Viktor tillbaka till Kungälv eftersom vi skulle träffa lite vänner för brunch på söndagen men mer om det i ett annat inlägg.