VILKEN TYP AV MÄNNISKA ÄR JAG

På restaurangen
Är jag den som kollat in menyn i förväg  och är redo att beställa först. Detta tror jag hänger ihop en del med att jag är vegetarian och vill försäkra mig om att det finns något trevligt vegoalternativ men också för att jag är nyfiken och tycker det är roligt. Jag beställer hellre in förätt än efterätt om jag måste välja. 

På nattklubben
Pinsamt längesedan jag var ute på nattklubb. Men beställer gärna något att dricka och spanar in läget först. Är det bra musik är jag den som går loss på dansgolvet med 100 procent improviserad fuldans. Spelas något av mina favoritband skriksjunger jag gärna med i låten. Är det stel stämning och dålig musik står jag och hänger med min öl i ett hörn och funderar på när nästa buss går hem. Jag är inte den som tar kontakt med utbölingar utan håller mig gärna till mitt crew för de är ändå de grymmaste personerna på stället. 

I klädbutiker
Undviker fysiska klädbutiker mer och mer. Har blivit en liten internetshoppare. Obs livsfarligt! 

På flygplan
Den som sover. 

På café
Beställer vanligt kaffe med mjölk och gärna något chokladigt. 

I skolan
När jag var yngre skulle jag säga lat och pratig. Nu ambitiös och ordentlig. Blir supernervös när jag ska redovisa, har mycket prestationsångest och skriver gärna syrliga kommentarer i utvärderderingen om kursen varit dålig. 

I ett förhållande
Är jag den som styr och ställer, på gott och ont. Jag är jättebra på att styra upp med matlistor, städning, kompismiddagar osv men inser också att jag kan vara väldigt krävande. Jag är kärleksfull och tycker det är viktigt att kunna prata om allt med den man älskar. 

I matbutiken
Superstrukturerad. Skriver inköpslista utifrån hur varorna kommer i affären för att allt ska flyta på så smidigt. Får panik på familjer som blockerar halva mjölkdisken och sjövilda ungar som går bananas i fruktavdelningen. 

På morgonen
Trött. 

På kvällen
Trött då med men går och lägger mig försent ändå. Tittar gärna på serier med Viktor eller sitter och pillar vid datorn. Vill alltid gå och lägga mig samtidigt som Viktor. Känns mysigt att ligga bredvid varandra i sängen och säga godnatt. 

På bussen
Lyssnar jag på podd eller sover. Ibland en kombination av de två. 

Just nu
Borde jag skriva på en inlämningsuppgift om lagar och regler för hållbar textproduktion men det är så tråkigt.

Lista hittad hos Sandra.

1 Ellen Lindberg:

skriven

Så himla vacker du är!

Svar: Tack fina du!
Jenny Pettersson

2 Kajsa Persson:

skriven

Så roligt att jag när jag febrilt letar efter referensmaterial till ovan nämnda skoluppgift (läser ju samma som dig på hb) trillar in på din blogg som typ 3e träff på google! Får leta vidare efter artiklar och källor, men det var ett kul avbrott, vilken fin och välskriven blogg du har :)

Svar: Haha fint att få vara ansiktet utåt för hållbar textproduktion :P Kämpa på kompis!
Jenny Pettersson

Kommentera här: