JAG ÄR SKEPTISK.

Dag två på bokmässan trillade CSN in lite sådär lagom passande. Jag gick loss i Galagos monter och köpte tre serieböcker, bland annat Liv Strömqvist nya "Uppgång och Fall" och en poster. Älskar omslaget på Sara Hanssons bok "Vi håller på med en viktig grej". Äkta 90-tal med adidasbrallor, kompishjärtan och Spice Girls. Gick såklart inte att motså! Vidare anser jag att en inte kan äga för många tygpåsar och när jag såg en klasskompis med en i svart tyg med texten Jag är skeptisk. visste jag direkt att jag var TVUNGEN att införskaffa en likadan. Har aldrig tidigare sett ett materiellt ting som på ett sådant självklart sätt beskriver hela min andemening. Den återfanns i vetenskap- och- folkbildnings monter och blev min för 100 riksdaler. 
 
Förutom att shoppa så var jag på två seminarium tillsammans med ett gäng 60-årigadamer i färglada glasögon och sjalar. Det ena handlade om kulturhustruns revansch och det andra om att syna kulturmannen i kavajsömmarna. Anar jag ett mönster? Jag hann också med ett panelsamtal om systerskap. Det levde tyvärr inte upp till förväntningarna och lämnade mest efter sig en halvdålig bismak.
 
Avslutningsvis var det två gymnasietjejer på bussen som beskrev bokmässan så himla träffsäkert. "Det är som summerburst fast för gamla". Haha klockrent! 

Kommentera här: