LUNCH PÅ EN BRYGGA, SKOGSPROMENAD I REGNET OCH ETT FÖDELSEDAGSFIRANDE

 
Förra torsdagen hängde jag tillsammans med det här grymma gänget. Eftersom solen sken från klarblå himmel och alla var lediga firade vi med en lunch på Grebys nere på bryggan. 
 
Vi fick också provsmaka desserter som eventuellt skulle få vara med på den nya menyn. Tyvärr såg de bättre ut en vad de smakade. Men väldigt fotovänligt ;)
 
 
På kvällen grillade vi i trädgården och skrattade och drack vin tills vi inte kunde hålla ögonen öppna längre. 
 
På fredagen vaknade vi upp till regn. Vi dukade upp brakfrukost och laddade för en skogspromenad. Ryktena om att vi rörde oss i kantarelltäta områden hade nämligen spridit sig så Julia och Martin ville också få ta del av skogens guld. 
 
"Det finna inga dåliga väder bara dåliga kläder". 
 
Jag fick flashbacks till lågstadiet när en tvingades ut i spöregen på friluftsdag och var tvungen att äta en svettig kaviarmacka på en sten. Men vi hade det himla mysigt och när vi kom tillbaka till stugan bryggde vi kaffe, satte oss under filtar och fikade. Sedan begav vi oss tillbaka mot Götet igen. 
 
På söndagen bjöd Viktor mig på middag eftersom jag fyllt år. Vi gick till Hagabions café, satte oss på uteserveringen och åt supergod vegetarisk mat. Vi hade en fin kväll och det kändes lite lättare att bli ett år äldre. 
 
 
 

Kommentera här: