HELG | UTFLYKT , JORDGUBBSTÅRTA OCH EN BÅTTUR

I fredags efter skolan åkte vi återigen till Grebbestad och inte bara för att hänga den här gången utan vi skulle också fira Viktor och hans mamma som fyllt år i veckan. Tyvärr glömde jag kameran så ni får hålla till godo med mobilbilder. 
 
På lördagen gjorde jag Viktor och Ebbot en utflykt till Tjurpannan som ligger cirka 1 mil utanför Grebbestad. Vi vandrade genom ljung och över solvarma klippor ner till havet där vi njöt av den vackra utsikten och salta havsvinden. 
 
På kvällen skulle vi äta kräftor (jag åt broccolipaj med soltorkade tomater och fetaost) och fira Viktor och Ulla. Jag hade på mig en jeanskjol jag fått av CC och piké från Fred Perry. 
 
Viktor hade dagen till ära bakat en tårta som var fylld med hemmagjord vaniljkräm och rabarbersylt. Jag fick toppa med grädde och jordgubbar. Måste säga att den var sjukt jäkla god!
 
På söndagen vaknade vi tidigt och bestämde oss för att packa matsäck och ta båten ut till någon mysig ö. 
 
Ebbot njöt av båtfärden och att bli kliad bakom örat. 
 
Vi hamnade på Morö och efter att ha lagt till och hittat en fin klippa åt vi vår medhavda pastasallad och fikade på kaffe och kanelbulle. Sedan badade Emma, barnen fiskade krabbor och jag låg i solen och läste. Efter några timmar kasta vi loss och styrde tillbaka in mot land. Shit vilken kanonhelg det blev!
 

Kommentera här: