VÅR NYA LÄGENHET

 
I tisdags fick vi nycklarna till vår nya lägenhet. Jag och Viktor hade lovat varandra dyrt och heligt att den här gången skulle vi inte köpa ett renoveringsobjekt utan högts måla någon enstaka vägg. Det gick sådår...
 
 
Vi köpte istället en landshövdingstvå "med potential".
 
 
 
I veckan kommer hantverkarna och kikar på vad vi ska göra åt badrummet. Jag har någon idé om utslagen vägg till närliggande klädkammare och hexagonformat kakel, men vi får se vart det landar.
 
 
 
I köket är det olika nyanser av grönt som gäller. Man skulle vid första anblick kunna tro att detta är en tapet men icke sa nicke. Det är en väldigt ambitiös person som målat detta, inklusive alla kablar, kontakter, rör och element.
 
 
I sovrummet är tre av fyra väggar plus en platsbyggd garderob målat i rött. Jenny 13 år hade älskar detta då jag försökte övertala mamma att få göra precis detta i mitt dåvarande flickrum men Jenny 26 år inte lika entusiastisk. Ni som känner mig vet ju att jag är ganska sparsmakad vad gäller färg i största allmänhet.
 
 
Igår var vi således i färgaffären och inhandlade 20 liter vit färg, 10 liter "dark paris", vit takfärg och snickerifärg. Tror det kommer bli kanon!
 
 
 
 
 
1 rebecca:

skriven

Å ser superfint ut!

Svar: Ja det kommer nog bli bra tillslut :)
JENNY PETTERSSON

2 Hanna:

skriven

Hittade din blogg precis, vill jättegärna följa utvecklingen av den här lägenheten. Mvh en som också drömde om röda väggar i tonåren.

Svar: Va roligt! Just nu ligger bloggen lite på is till förmån för examensarbetet som ska in den här veckan men jag hoppas snart hinna komma igång med bloggen igen och då kommer självklart fler bilder på lägenheten :)
JENNY PETTERSSON

Kommentera här: