KOMPISMIDDAGAR, SNÖDROPPAR OCH INDISKA BLOMKÅLLSBOLLAR

 
Här kommer en sammanfattning av den härliga helgen som varit...
 
 
I fredags klockan 16:00 stämplade jag ut från kontoret och åkte raka vägen till Stigbergstorget för att möta upp det här underbara gänget. Vi firade att huset var sålt och att CC var på besök i Göteborg. Vi började kvällen med tapas och sangria på Mañana. Sedan tog vi oss några hundar meter vidare till Stigbergstorgets bowling där jag förlorade något så brutalt, men inga sura miner för det. Kvällen avslutades med ost och vin på Lagerhuset. Så himla fint att vara samlade allihopa igen, om en så bara för en helg.
 
 
Det blev lördag och vi stekte pannkakor som vi åt med hemmagjord blåbärssylt och turkisk yoghurt. 
 
 
Vid 17:00 mötte jag upp Nastasja och vi gick till PomPom och delade på pizza och skålade i torr cider. Vi pratade bort ett par timmar och promenerade sedan genom ett kyligt Göteborg och kramades hejdå på Centralstationen. Hon åkte till Borås och jag hoppade, för en av de sista gångerna, på grön express mot Kungälv.
 
 
Igår ställdes klockan om till sommartid och jag och Viktor vaknade upp med solen skinandes in genom sovrumsfönstret. Vi åt frukost i lugn och ro, gick på promenad och fotade vårblommor, städade lite och åkte till affären och handlade. 
 
 
 
På kvällen lagade vi tuvessonskans indiska blomkålsbollar vilket var så himla gott. Lite pilligt men så värt det! Och det var min helg det, hoppas ni haft det lika bra som jag.